Onze partners

gheys.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Driedaagse naar York

Op 2 mei 2016 zijn we met school op 3-daagse geweest naar York (Engeland). We gingen met een enorm cruiseschip. Hiervoor moesten we een eindje rijden naar Rotterdam (Nederland). Op weg naar Rotterdam zijn we nog even naar Kinderdijk geweest en hebben we een mooie wandeling gemaakt op het strand.
Daarna moesten we ons inchecken en mochten we de boot betreden. De reis duurde lang, maar het was een hele leuke ervaring! Op de boot hebben we lekker gegeten, een concertje bezocht, gedanst met de leerkrachten en ons geamuseerd met onze klasgenoten.
Toen we aankwamen in Engeland namen we de bus richting York. Daar werden we verdeeld in groepjes van acht leerlingen. Elke groep kreeg een rondleiding in de stad, in de musea en in de prachtige kathedraal (Minster).
Vervolgens namen we de bus naar de boot en keerden we terug naar Rotterdam. Op weg naar Hasselt hebben we een tussenstop in Willemstad gemaakt. Willemstad is een gezellig stadje in Nederland.
Tenslotte bracht de bus ons naar school waar we werden opgehaald door onze lieve ouders. Kortom, het was een onvergetelijke reis!

Nahla (3HT)           Bekijk de foto's