Onze partners

LVZ.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Tweedaagse 3 Kantoor

Maandag 21 september ging de tweedaagse van 3 Kantoor van start met een uitgebreid ontbijt in de PXL. Nadat de buikjes volgegeten waren, was het tijd voor een aantal  teambuildingsactiviteiten op de ontspanningszolder van de school. Zo stonden tijdens ‘levenslijn’ het leven en de schoolloopbaan van de leerlingen centraal. Nadien volgde  een ontspannend potje voetbal en werd het stilaan tijd om de slaapplaatsen in te richten. De meisjes deden dat op de ontspanningszolder, de jongens in een klaslokaal. Een nachtje doorbrengen op school? Spannend!
’s Avonds aten de leerlingen een hapje in de stad en zochten ze nog wat ontspanning op de kermis. Leuk zo met de hele klas in de botsauto’s of het lunapark! Na een ontspannende babbel was het slaaptijd en werden de lichten definitief gedoofd.
Op dinsdag trokken de leerlingen naar het openluchtmuseum in Bokrijk voor een heuse activiteitenrally. In groepjes namen ze het tegen elkaar op. Zo mochten ze vogelpikken, klompenlopen, was ophangen, … Op die manier leerden de leerlingen samenwerken, maar kwamen ze ook veel te weten over het leven vroeger. Als afsluiter mochten de leerlingen complimenten schrijven aan elkaar. Zo werd het duidelijk dat de leerlingen elkaar beter hadden leren kennen, maar ook meer waardering en begrip kregen voor elkaars karakter en situatie. Op deze manier is 3 Kantoor klaar voor een leerrijk schooljaar.