Onze partners

vkwlimburg.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Moderne Wetenschappen

Wil je graag het netwerk van onze hedendaagse samenleving ontdekken, dan is Moderne Wetenschappen zeker en vast de juiste studiekeuze voor jou.  In deze veelzijdige studierichting ligt het accent op talen en wetenschappen. Daarnaast zet onze school ook exclusief in op “iLearning" en "Ondernemen”, waardoor deze studierichting zich duidelijk van andere studierichtingen onderscheidt.

De talen Nederlands, Frans en Engels komen uitgebreid aan bod. Je taalgevoel wordt hierdoor aangescherpt en je communicatieve vaardigheden (lezen, schrijven, luisteren) worden verder ontwikkeld.

Naast het mooie taalaanbod krijg je een degelijk en uitdagend pakket wiskunde mee. Vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en natuurwetenschappen worden aangevuld met wetenschappelijk werk en socio-economische initiatie.

Heb je een sterke interesse voor creatieve technieken en ICT, dan zal je het exclusieve en toekomstgerichte aanbod “iLearning en Ondernemen” zeker weten te smaken. Je wordt immers ondergedompeld in de wereld van  het “Innovatief en Grensverleggend Leren”. Je leert competenties ontwikkelen als probleemoplossend vermogen, communicatie, teamwork, initiatief nemen, … Kortom, essentiële competenties die de sleutel vormen voor je toekomst.

 

 

  2de leerjaar
iLearning 3
Ondernemen 1
Wiskunde 4
Nederlands 4
Frans 3
Engels 2
Geschiedenis 1
Aardrijkskunde 1
Natuurwetenschappen 2
Socio-Economische initiatie 2
Wetenschappelijk werk 2
Techniek 2
Muzikale opvoeding 1
Lichamelijke opvoeding 2
Levensbeschouwing 2