Onze partners

unizo.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Bezoek garage Willems

Bezoek garage WillemsDe leerlingen van 7 KMO  brachten een bezoek aan “Garage Willems”, een familiebedrijf gelegen te Genk. Ze specialiseren zich in de verkoop van Volkswagen (personenwagens en bedrijfswagens),  Skoda, Audi en Seat.

De groep werd verwelkomd door mevrouw Willems, de bedrijfsleidster. Zij vertelde over de geschiedenis  van het bedrijf, alsook over de reden dat zij zaakvoerder werd: “Ik raakte meer en meer bij deze garage betrokken en zo is de microbe ontstaan”. Daarnaast vertelde ze dat “Garage Willems” voor een sterke klantenservice staat die begint met mensen bij de voornaam aan te spreken en ze zich belangrijk te laten voelen. Een simpele, maar doeltreffende regel.

Bezoek garage Willems

 

De zaakvoerder leidde de leerlingen kort rond doorheen 2 toonzalen. Hier stond voor elke financiële klasse wat wils, van goedkoop tot (zeer) duur. De rondleiding werd verder gezet naar de afdeling waar auto’s werden hersteld.

Als afsluiter kregen de leerlingen een hapje en een drankje en was er de gelegenheid om nog meer vragen te stellen aan Mevrouw Willems.