Onze partners

antrago.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Een Se-n-Se-opleiding starten kan ook op 1 februari!

Getuigenis van een oud-student

“Ik ben Jordy Eevers, 20 jaar en ik heb de Se-n-Se-opleiding Transport & Logistiek gevolgd aan de Provinciale Handelsschool Hasselt.

Deze opleiding is een sterke basis geweest voor mij, zowel dankzij de focus op logistiek tijdens de lessen, als door de twee maanden stage die in dit pakket zaten. Dankzij de blokstages zat ik niet steeds op de schoolbanken, maar kon ik theorie ook in de praktijk omzetten.

Ook de verscheidenheid aan bedrijfsbezoeken is zeker een pluspunt. De deskundige uitleg van de bedrijfsleiders was telkens de moeite waard, waardoor ik de verschillende aspecten van logistiek te zien kreeg (wegtransport, binnenvaart, zeevaart, spoorwegen, opslag..)

Dankzij deze degelijke opleiding, door supergemotiveerde leerkrachten gegeven, kreeg ik een zeer goed beeld van hoe transport eigenlijk in elkaar zit. Dit leidde meteen na mijn opleiding tot een boeiende job bij H. Essers in Genk, waar ik door mijn stevige basis zeker de mogelijkheid heb om door te groeien.

Als je wil weten hoe zo’n transport precies in elkaar zit, hoe een product van een fabriek tot bij jou in de huiskamer terechtkomt, is dit de richting voor jou.”

De Handelsschool biedt nog twee andere eenjarige Se-n-Se-opleidingen aan: KMO-Administratie en Medico-Sociale Administratie. In februari 2020 kan je dan je plaats innemen op de arbeidsmarkt als bediende in de transport en logistiek, in de medico-sociale sector of in een KMO.