Onze partners

vkwlimburg.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Een geslaagde driedaagse

Van maandag 2 tot en met woensdag 4 mei lieten 5 aso, 5 tso en 6 Handel de school even voor wat ze was om drie dagen op tocht te gaan.
Op maandag bezochten de leerlingen Rotterdam, een verrassend moderne architectuurstad met nog steeds de grootste haven van Europa. Tijdens een fotospeurtocht kregen ze de kans om interessante plekjes van deze metropool te ontdekken. Een bezoek aan de Euromast bood een adembenemend uitzicht over de wijde omgeving. In de namiddag kreeg iedereen de gelegenheid om deze jonge en erg internationale stad op eigen houtje te verkennen.
De boog kan niet altijd gespannen staan en dus trok het gezelschap ’s anderendaags richting Bobbejaanland. Het was er niet druk, dus iedereen kon naar hartenlust attracties uitproberen. Moet nog gezegd worden dat deze zonovergoten meidag voor alle leerlingen (en leerkrachten!) een absolute topper was?
De driedaagse werd op woensdag op een ernstigere toon afgesloten in Kinepolis Hasselt. Daar kregen de leerlingen de Belgische film ‘Image’ van Adil El Arbi en Billal Fallah voorgeschoteld. Deze fascinerende prent was voor hen een ideale gelegenheid om achteraf van gedachten te wisselen over perceptie, beeldvorming en de macht van de media.

Foto's Rotterdam