Onze partners

dilissen.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

Se-n-Se Transport en Logistiek op bezoek bij Essers

Om de jarenlange samenwerking van onze school en H.ESSERS nog eens te bekrachtigen waren wij op woensdag 20 april  te gast bij Transport Essers te Genk. Na een korte presentatie over de bedrijfsactiviteiten en de brede waaier aan diensten die dit bedrijf aanbiedt, konden we even kennismaken met het kloppend hart van deze onderneming. Hier zorgen dagelijks tientallen mensen ervoor dat alle klanten wereldwijd hun goederen ontvangen. We namen ook een kijkje in de crossdockinghal waar allerhande goederen maar even worden bewaard om ze dan zo snel mogelijk tot bij de klant te krijgen. We bezochten ook één van de hallen waar gevaarlijke goederen worden opgeslagen.
Het was knap om te zien hoe een eenmanszaak in de loop der jaren is geëvolueerd tot één van de grootste logistieke spelers  in ons land en zelfs ver daarbuiten.
De voormiddag liep snel ten einde waardoor we weer richting school moesten vertrekken. Wij als toekomstige logistiekers kregen bij H.ESSERS duidelijk te zien hoeveel mogelijkheden de logistieke sector biedt en hoe belangrijk deze wel is in het dagelijkse leven van iedereen.

De Nicolo’ Domenico