Onze partners

antrago.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

6OPR organiseert evenementen

GIP 6OPRSint-Truiden, Leuven, Diest en Beringen waren de locaties waar de leerlingen van 6 OPR op maandag 19 en maandag 25 april 2010 een evenement organiseerden in het kader van hun eindwerk.

Samenwerken in groep, creativiteit en vindingrijkheid stonden voorop bij het samenstellen van het programma.

In Sint-Truiden hadden de leerlingen gekozen voor een stadszoektocht in het teken van de Middeleeuwen, een bezoek aan de abdijtoren en de muziekacademie en een huifkarrentocht in de omgeving.
 
Leuven werd bekeken door de bril van een student. Een kennismaking met het leven op kot, een voorproefje van een studentendoop, een rondleiding langs het rectoraat en de Oude Markt mochten niet op het programma ontbreken.

De Oranjestad Diest werd uitgekozen voor een stadsspel per fiets en een  bezoek aan de para’s. Op het militair domein van Schaffen kregen de leerlingen een initiatie valschermspringen. Wie het aandurfde, kon zelfs een heuse sprong van  acht meter hoog maken.

Als afsluiter werd in Beringen een  bezoek gebracht aan de oude mijngebouwen en een ‘Spel zonder Grenzen’ gespeeld. Tijdens een  multiculturele broodjesmaaltijd met heerlijke Italiaanse parmaham, speciale kazen en Turks brood werd teruggeblikt op twee succesvolle dagen!

Klik hier voor meer foto's